Which kite has a UNIQUE PATTERN?

  

👇👇👇

11 comments:

 1. Szívesen olvasnám a magyarázatot is, mert bár nem vagyok szuperintelligens -ami ennél a játéknál is kiderült, így nem látom a különbséget-, de kíváncsi igen.
  Mert nem szuperintelligensen én a kékeket sem látom egyformának, az áranyalataik alapján, ahogy a pirosakat sem, de még a zöldeket sem. Viszont a bejelölt sárgát egyáltalán nem látom jobban másnak, mint a többit. Szóval... egy szuperintelligens, ha leírná, megpróbálnám a nem szuperintelligensek vesztő helyéről is csodálni a megoldás magyarázatát. Köszönöm.

  ReplyDelete
 2. Ó, talán rájöttem? Nem a sárkányok a lényeg, hanem a farkukon lógó masnik? Hát... akkor az FC-ben leírtak nem igazán tereltek afelé, hogy mást is nézzek, mint a sárkányokat, és elfeledkezzek így maslikról. Bár, ha ez szándékos volt, akkor ott a pont :)

  ReplyDelete
 3. Ó, és most már látom, hogy felületes olvasó is vagyok, mert leírták, hogy "ne csak magukat a papísárkányokat figyeld!".
  Nos, úgy néz ki, hogy többszörösen nem vagyok szuperintelligens :D

  ReplyDelete
 4. Mindössze 5 perc elég volt erre :O

  ReplyDelete
 5. Alsó sor, sárga alapszinű sárkány a farok színei miatt.

  ReplyDelete
 6. Alsó sor 3. Sárga sárkány, a pontosság kedvéért. 😁☺️

  ReplyDelete
 7. Na akkor még egyszer, alsó sor, balról a 3. Sárga sárkány, a pontosság kedvéért. 😂🤣 Ez a szórakozottságomért...

  ReplyDelete
 8. Egy dolog, hogy a feladvány szerzője szerint ez a megoldás, de miért?

  ReplyDelete
 9. Ez egy kamu feladat. Látom nincs értelmes válasz a kérdésemre.

  ReplyDelete
 10. To know more about Chief Dr Lucky you can visit his website (https://chiefdrluckyherbaltherapy.wordpress.com/)
   
   A friend that suffered from Herpes and was cure with the help of this great herbal doctor Chief Lucky so i decided to contact him for help in getting rid of my families genital herpes virus 1/2 which i did and all i was told to provide was just some useful information and some materials used in preparation of the natural cure and that i did and now i am the happiest person on earth because i am writing this testimony of mine with joy and happiness in my heart to the whole world to know that natural remedy is real because i am a living testimony of Chief Lucky traditional herbal cure and i want you all to contact Chief Lucky via his email: chiefdrlucky@gmail.com or WhatsApp him +2348132777335 am sure he will help you too.

  ReplyDelete
 11. I started on COPD Herbal treatment from Ultimate Life Clinic, the treatment worked incredibly for my lungs condition. I used the herbal treatment for almost 4 months, it reversed my COPD. My severe shortness of breath, dry cough, chest tightness gradually disappeared. Reach Ultimate Life Clinic via their website www.ultimatelifeclinic.com . I can breath much better and It feels comfortable!

  ReplyDelete